5. září 2012 • 04:00

Nejpomalejší je Kadlec. Ten než si nageluje vlasy, směje se Vydra

Autor: Michal Petrák, Pavel Kalouš, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Budoucnost v národním týmu patří Václavu Kadlecovi a Matěji Vydrovi. Znají se dobře z mládežnických výběrů. Sport proto oslovil oba fotbalisty s dotazy, co o sobě "mladé pušky " vzájemně vědí a fanoušci musí věřit, že na hřišti jim to bude klapat daleko lépe. Neshodnou se třeba ani v tom, kdo opouští jako poslední šatnu. Vydra má ale jasno. „Déle to trvá Vaškovi, ten než si nageluje vlasy,“ usmívá se útočník anglického Watfordu. Sparťan Kadlec je opačného názoru. „Mně to nikdy netrvá dlouho,“ prohlásil přesvědčivě.



Podobné „znalosti“ mladíci předvedli i v dalších oblastech. Když měli odpovídat na dotaz, kdo má lepší auto, Kadlec tvrdil, že má navrch jeho kamarád. „Asi on. Pokud vím, má Porsche Cayenne, já mám BMW X6,“ hlásil mladý sparťan. Vydra však okamžitě kontroval: „Já teď nemám žádné, takže Venca.“

Souhra obou útočníků pokračovala, oba by třeba přivítali, kdyby měli parťáka po boku i na klubové úrovni.  „Vydrys by se nám i hodil, když byl Láďa Krejčí zraněný. Chytil by se ve Spartě určitě,“ pochválil kvality reprezentačního kolegy.

Vydra by naopak věřil, že by se mladík z Letné prosadil v Anglii, jen by mu trochu upravil místo v sestavě. „Musel by hrát spíš na křídle, ne na hrotu. Tam je to v Anglii dost tvrdé, takže by Venca musel mít tak o půl metru a padesát kilo víc,“ nechal se slyšet Vydra.

Oba talentovaní hráči se úplně neshodli ani v tom, zda by si kamaráda vzali do svého týmu při hraní fotbalového simulátoru FIFA. „Do Realu Madrid bych si ho asi nevzal, někam jinam jo,“ smál se Kadlec.

Vydra by naopak parťáka neopomenul za žádných okolností. „“Já si tam vždycky kupoval sebe a jeho, takže bez debat.“

Více čtěte ve středečním vydání Sportu.

Zábava na tréninku skončila, Kadlec i Vydra už s vážnou tváří vyklusávali se spoluhráči
Zábava na tréninku skončila, Kadlec i Vydra už s vážnou tváří vyklusávali se spoluhráči

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud