18. června 2019 • 14:30

Děsivý pohled! Hvězdičce na EURO U21 zlomili nohu, přijde o bundesligu?

Autor: ros
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zákrok hodně za hranou, brutální faul. Srbský stoper Vukašin Jovanovič přejel v pondělním utkání mistrovství Evropy kategorie U21 (0:2) Rakušana Hannese Wolfa a způsobil mu zranění, ze kterého se bude dostávat pořádně dlouho. Dvacetiletý útočník musel být patnáct minut před koncem utkání odnesen na nosítkách do útrob stadionu, bude se vyrovnávat s komplikovanou zlomeninou nohy.



Podobné zranění chce vidět málokdo... Talentovaný Hannes Wolf, který měl 1. července zamířit z Rakouska do německé bundesligy, nedohrál pondělní utkání Rakouska se Srbskem na mistrovství Evropy do jednadvaceti let. 

Duel pro něj přitom nezačal vůbec špatně. Ve 37. minutě otevřel skóre, byl vidět. Ve druhém poločase si ho ale nevybíravě našel stoper Vukašin Jovanovič. Obránce Bordeaux doslova zbavil Wolfovu pravou nohu jakékoliv pevnosti a udělal z ní končetinu hadrové panenky.

Rakouský útočník se okamžitě v bolestech položil na trávník a dalo se očekávat, že švédský sudí Andreas Ekberg Srbovi ukáže červenou kartu a ještě mu cestou z trávníku pořádně vyčiní. Nestalo se tak, prvotní nedůrazné rozhodnutí hlavního arbitra musel opravit až VAR, po jehož zásahu už na rudý kartonek došlo. 

Jenže to není Wolfovi nic platné.

Dvacetiletý produktivní tahoun Red Bullu Salcburk měl zažít na začátku nového měsíce prestižní přesun do německé Bundesligy, vyhlédl si ho Red Bull Lipsko. Oba kluby si přitom údajně plácly už v lednu.

Otázkou zůstává, co bude dál. Lze předpokládat, že Wolfova zářná budoucnost bude zákrokem minimálně ovlivněná a na tom nezmění nic ani fakt, že v početní výhodě hrající Rakušané potrestali nevybíravý faul druhým gólem.

Detailní pohled na zákrok Vukašina Jovanoviče
Detailní pohled na zákrok Vukašina Jovanoviče

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud