16. listopadu 2016 • 12:43

Messi a spol. vyhlásili bojkot! Naštvalo je obvinění, hvězda chce soud

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdy Argentiny řekly dost. Po výhře v kvalifikaci o MS 2018 nad Kolumbií (3:0) se všichni fotbalisté shromáždili před novináři a kapitán Lionel Messi spustil. Ve svém krátkém projevu mimo jiné řekl, že dnes nebude nikdo z hráčů odpovídat na otázky. Důvod? Argentince naštvalo, že novináři obvinili Ezequiela Lavezziho z toho, že kouřil během reprezentačního srazu marihuanu.



Celou kauzu rozpoutal novinář argentinské rozhlasové stanice Gabriel Anello. „Lavezzi je jen na lavičce, protože včera kouřil trávu? Jen se ptám,“ napsal. Jenže to hráče národního týmu, kteří jsou v kvalifikaci pod velkým tlakem, dopálilo.

Po zápase, ve kterém hlavně díky Messimu smázli Kolumbii 3:0 a připsali si klíčovou výhru, se tak rozhodli přijít před novináře a vše jim vysvětlit. Slovo si vzal právě hvězdný Messi.

„Rozhodli jsme se dnes neodpovídat na žádné otázky, počítám, že víte proč,“ začal fotbalista Barcelony. „Padlo tady hodně obvinění a neúcty, ale to proti Lavezzimu je velmi vážné,“ pokračoval.

Fotbalisté Argentiny odmítli po výhře nad Kolumbií mluvit s novináři kvůli obvinění Ezequiela Lavezzi
Fotbalisté Argentiny odmítli po výhře nad Kolumbií mluvit s novináři kvůli obvinění Ezequiela Lavezzi

„Víme, že většina z vás nejedná bez respektu. Můžeme být kritizováni, pokud prohrajeme či vyhrajeme, když hrajeme dobře, nebo špatně. Ale tohle zasahuje do osobního života. Pokud bychom to nezastavili teď, nezastavíme to nikdy,“ zakončil Messi.

Sám Lavezzi hodlá zajít ještě dál a na novináře Anella nejspíš podá trestní oznámení. „Jsou to falešná obvinění, která mají velký vliv na mou rodinu i práci,“ vysvětlil svůj krok fotbalista čínského Hebei China Fortune.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud