26. března 2019 • 12:35

Experti i fanoušci českým fotbalistům po přídělu v Anglii moc nevěří

Autor: sh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před Anglií měli fandové i bookmakeři jasno, že to pro české fotbalisty nedopadne ve Wembley dobře. A co je horší, stejný pocit mají i před přátelským utkáním s Brazílií. To sice výběr trenéra Jaroslava Šilhavého hraje doma, Kanárkům chybí největší hvězdy, jenže prognózy vyhlížejí stejně pochmurně. „Tomu, že Češi vyhrají věří jen jedno procento tipujících,“ říká Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Možná za to může bídný vstup do kvalifikace o EURO 2020 v Anglii, kde čeští fotbalisté prohráli 0:5, ale proti Brazílii to podle fanouškovských preferencí vypadá na další porážku. Výhra Čechů je nabízena ve slušném kurzu 9,47:1 a stejně oslovila jen jedno procento tipérů. A stejně početný je i tábor sázejících, který věří v nerozhodný výsledek 5,21:1.

Vítězství Brazilců je nejspíš tutovka 1,35:1. Debakl podobný tomu z Ostrovů by však přijít neměl. Zajímavé je, že sázející jsou opatrnější co se počtu branek týká, přitom v tomto utkání se dá předpokládat hodně střel na branku. Těchto sázek je zatím výrazně méně než obvykle,“ míní Světlíková. „Zároveň si sázející myslí, že Češi neprohrají první poločas, ale na konci vyhraje Brazílie,“ přídává další perličku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud