Michal Kvasnica
Premium
18. října 2023 • 11:30

Jaké já mám kompetence pro áčko? ptal se Holoubek. Fouska chápe

Vstoupit do diskuse
8
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zatímco na Strahově finišovalo jednání a předseda Petr Fousek se chystal oznámit rozhodnutí o Jaroslavu Šilhavém, ve Frýdku-Místku se fotbalová reprezentace do 19 let připravovala k zápasu s Rumunskem. Pod vedením Davida Holoubka, jehož jméno nejen během úterního jednání padalo v souvislosti s áčkovým nároďákem taky, teenageři díky výhrám nad San Marinem (4:0), Finskem (1:0) a plichtě 1:1 s Balkánci postoupili do elitní fáze kvalifikace o EURO 2025. „Dobrý sraz,“ pochvaloval si po duelu ve VIP prostorech stadionu kouč nejúspěšnějšího českého výběru posledních dní. Až před rozhovorem se Holoubek od redaktora iSport.cz dozvěděl Fouskův verdikt.



Věděl jste, že vaše jméno přes víkend i po něm rovněž padalo v souvislosti s možnou náhradou za Jaroslava Šilhavého ?
„Přiznám se, že jsem to vůbec neřešil. Nebral jsem ani telefony. Řekl jsem si, že se budu stoprocentně koncentrovat na náš tým. Byl jsem úplně mimo to dění okolo. Samozřejmě i tak se ke mně dostaly nějaké informace, ale opravdu jsem se soustředil jen na devatenáctku.“

Předseda Petr Fousek na úterní tiskovce přiznal, že Výkonný výbor FAČR zvažoval sáhnutí do vlastních zdrojů, a mluvil i o vás.
„Ale to je jasný a logický, vždyť jsme všichni v jednom baráku. Nevidím důvod, proč by nepadlo moje jméno. Na druhou stranu si musíme říct: Jaké já mám kompetence k tomu, abych trénoval A-tým? Myslím, že by tam měl být

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
8

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud