Premium
11. prosince 2023 • 22:05

Změna! Nový trenér v úterý nebude. K Haškovi se řeší jméno ze Slavie

Vstoupit do diskuse
84
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

V úterý ráno se znovu potká výkonný výbor, aby vybral příštího reprezentačního trenéra a jeho realizační tým. To však platilo jen do pondělního večera, kdy Petr Fousek jednání fotbalové vlády zrušil. Oficiálně z důvodu nízké účasti. Dvanáct mužů se tak má sejít až v lednu. Zatím platí, že prvním trenérem země bude Ivan Hašek a k němu v roli asistentů zasedne vršovické duo. Zatím bez jasné odpovědi poletuje otázka: Jak to bude s Pavlem Nedvědem a jeho kompetencemi?



Hledá se nové vedení reprezentace a nejdůležitější jméno se zdá být vyřešené. Na to, kdo se postaví na nejvyšší lavičku v zemi, se už ani nedá sázet. Vše ukazuje na Ivana Haška. Nedávný šedesátník se v pondělí potkal na Strahově s některými členy pracovní skupiny v čele s předsedou asociace Petrem Fouskem. Vypadalo to na hladký průběh.

V úterý měl být totiž potvrzen, i když jednání se zúčastnil také další zvažovaný kandidát Vítězslav Lavička, jehož jmenování je však velmi nepravděpodobné.

Anketa

Je Ivan Hašek nejlepší variantou na post reprezentačního trenéra?

ANO
NE

Jenže ani Haškovo jmenování během úterka neproběhne. V pondělí večer dorazila na telefony členů výkonného výboru tato zpráva od předsedy Petra Fouska. „Z důvodů nízké účasti členů VV, respektive případné neusnášeníschopnosti, je zítřejší mimořádný výkoný výbor odložen na první týden v lednu. Podrobnosti budou včas upřesněny.“

Co to znamená? Že by si členové výkonného výboru nenašli ve větším množství čas na schůzi tak zásadního významu? Všechno je možné.

Možná je však i taková varianta, že věci nebyly dohodnuty tak, jak bylo zapotřebí, což by ohrozilo Fouskovy plány. K tomu se ještě dostaneme.

Zmíněné plány byly podle informací Sportu a webu iSport.cz následující. Ivan Hašek a k němu dva asistenti z vršovických klubů. Prvním by měl být 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
84

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud