6. února 2012 • 23:03

Suárez kopl soupeře! Měli ho vyloučit, stěžoval si Rooney na twitteru

Autor: iSport.cz, pan
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fotbalisté Tottenhamu hráli bez branek v Liverpoolu a na třetím místě tabulky Premier League ztrácejí pět bodů na druhý Manchester United. Velký rozruch vzbudil v utkání zákrok navrátivšího se Luise Suáreze, který za faul na hostujícího Parkera vyfasoval žlutou kartu.



Suárez, který se vrátil do sestavy týmu z Anfield Road po osmizápasovém trestu za údajná rasistická gesta, do utkání naskočil až v 66. minutě, kdy střídal Dirka Kuyta.

Hned po čtyřech minutách však mohl jít opět ven, když kopancem do hrudníku poslal na trávník Parkera.

VIDEO: Suaréz mohl být za tento zákrok vyloučen

K nevoli příznivců Tottenhamu však rozhodčí ukázal rozjetému Suárezovi jen žlutou kartu. Utkání nakonec skončilo bezbrankovou remízou.

"Pokud rozhodčí ten zákrok viděl, musel mu dát červenou kartu," okomentoval na twitteru počínání domácího fotbalisty Wayne Rooney.

"Těm, kdo neustále upozorňují na mojí údajnou agresivitu, bych rád vzkázal, že v Premier League mám v této sezoně jednu žlutou kartu," komentoval dál na twitteru Rooney.

Suárez se mohl do dějin utkání zapsat i v pozitivním slova smyslu, když v 86. minutě utkání měl na hlavě vyloženou šanci. Z bezprostřední blízkosti však mířil jen do náruče gólmana Brada Friedla.

Správná odpověď byla NE

V soutěži iSport Expert jste mohli tentokrát tipovat, zda padne v utkání alespoň tři a více branek. Správná odpověď tedy byla "NE".

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud