25. srpna 2012 • 20:55

Vydra pálí ve druhé anglické lize, teď složil na lopatky Birmingham

Autor: rjm, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvacetiletý český útočník Matěj Vydra je v báječné formě a stává se pro Watford nepostradatelným. Ve druhé anglické lize vstřelil v jeho dresu už druhý gól v sezoně a pomohl svému týmu k vítězství 2:0 nad Birminghamem. Při střídání v 77. minutě si vysloužil velké ovace publika. Blýskl se i další Čech Daniel Pudil v dresu, když se pod Vydrovu trefu podepsal asistencí.



Vydra se gólově prosadil v 17. minutě, kdy zvyšoval na 2:0. Watford poslal už v třetí minutě do vedení švýcarský záložník Almen Abdi z penalty nařízené za faul na českého reprezentanta do 21 let.

Jihlavský odchovanec, který je v klubu na hostování z italského Udine, tak byl opět největší hvězdou týmu trenéra Gianfranka Zoly.

Navázal tak gólově na první kolo, kdy ve čtvrté nastavené minutě rozhodl o vítězství Watfordu 3:2 na hřišti Crystal Palace.

Druhý z Čechů Daniel Pudil odehrál na levém kraji obrany celý zápas.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud