12. ledna 2013 • 00:00

V Chelsea zešíleli, že nechají Lamparda odejít, diví se Ital Pirlo

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chelsea už nepočítá se službami záložníka Franka Lamparda. Té zprávě nemohl italský fotbalista Andrea Pirlo uvěřit a nechápe jí do současnosti. „Chelsea je šílená, že nechá odejít takového hráče. Je to pořád jeden z nejlepších hráčů na světě,“ kroutí hlavou Ital a naznačuje, že pokud by Lampard chtěl hrát v Serii A, v Juventusu by ho rád viděl.



Bez ohledu na to, že je Lampardovi čtyřiatřicet, Pirlo hráče obdivuje. „Pokud by chtěl hrát v Itálii, tak v Juventus by ho přivítal s otevřenou náručí,“ naznačuje fotbalista, že by se mohla „Stará dáma“ zařadit do seznamu zájemců o služby Lamparda.

Touhou získat fotbalistu se netají třeba Manchester United a jeho manažer Sir Alex Ferguson. To dává laťku konkurentům hodně vysoko.

Lampard přitom dělal všechno možné, aby přesvědčil šéfy ze Stamford Bridge, že si zaslouží v týmu Blues zůstat. Nabízel radikální snížení platu o více než tři miliony týdně, ale ani to ruského majitele Abramoviče neobměkčilo.

Současný manažer Chelsea Rafael Benítez dostal za úkol do týmu získat novou krev a „starou gardu“ poslat na vedlejší kolej, nebo nejlépe z klubu úplně pryč. Sečteno už to do budoucna mají také Ashley Cole a John Terry.

„Myslím, že pokud bude Lampard chtít, může klidně další čtyři roky odehrát na špičce v Itálii,“ pokračoval v lákání zkušeného Angličana do dresu Juve Andrea Pirlo.

Italský fotbalista Andrea Pirlo nechápe, že se Chelsea chce vzdát Franka Lamparda. Jeho Juventus by po zkušeném záložníkovi rád sáhl.
Italský fotbalista Andrea Pirlo nechápe, že se Chelsea chce vzdát Franka Lamparda. Jeho Juventus by po zkušeném záložníkovi rád sáhl.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud