7. června 2013 • 19:00

Arsenal chystá bombu: Můžeme získat Rooneyho, máme na něj!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Arsenal už nechce být za otloukánka, kdy mu soupeři berou hvězdy. Teď se sám hlásí do bitvy s elitními kluby o poklad Premier League, kterým je střelec Wayne Rooney. Ten chce odejít z Manchesteru United a mluvilo se o zájmu Chelsea. Teď by měl být ve hře i Arsenal. „Můžeme si dovolit ho podepsat. Máme 25 milionů liber na jeho přestup i 200 000 liber na jeho týdenní plat,“ chvástá se generální ředitel klubu Ivan Gazidis.



Fanoušci Gunners si asi říkají, no konečně. Tým sice vybojoval čtvrté místo v Premier League a bude znovu bojovat o Ligu mistrů, jenže trofej do sbírky Arsenalu nepřibyla žádná. Teď se má vše změnit. Klub hodlá nakupovat hvězdy a ty současné chce udržet. Na posily by měl mít Arsenal hned 70 milionů liber.

V minulé sezoně příznivci Arsenalu trpěli. Volali po konci manažera Wengera, těžko kousali, když v dresu konkurenta Manchesteru United slavil mistrovský titul jejich někdejší miláček Robin van Persie. Toho jim klub z Old Trafford vyfoukl loni v létě. Výprodejům je ale konec.

„Naše finanční možnosti se zlepšily, ukážeme palebnou sílu,“ slibuje Gazidis. „Můžeme teď myslet na přestupy, které šly dřív mimo nás. Měli bychom být schopní fungovat na úrovni jako Bayern Mnichov. Jsme mimořádně ambiciózní klub,“ pokračoval v burcujícím tónu Gazidis.

Ten si udědomuje, jak moc by zvedl úspěch jeho týmu kredit. „Fanoušci chtějí vidět skutečný pokrok. Věřím, že můžeme vyhrát titul, a to je určitě naším cílem,“ dodal jeden z šéfů Arsenalu.

Wayne Rooney vstřelil parádní gól na hřišti Brazílie. Zápas na stadionu Maracaná skončil 2:2
Wayne Rooney vstřelil parádní gól na hřišti Brazílie. Zápas na stadionu Maracaná skončil 2:2

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud