12. srpna 2013 • 14:00

HOTOVO! Vydru ulovil West Brom. Věřím, že se prosadí, říká Bílek

Autor: pj, kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jednání finišují a už dnes by se Matěj Vydra se už dnes stane hráčem West Bromwich Albion. Hostování jednadvacetiletého útočníka z Udine v anglickém prvoligovém klubu je prakticky hotové, což potvrdil i reprezentační trenér Michal Bílek. Tomu se Vydra omluvil ze začátku reprezentačního srazu před přátelským zápasem v Maďarsku, protože dolaďuje v Birminghamu podmínky své smlouvy.



Matěj VydraFoto Profimedia.cz

Ještě včera přitom hráčův agent Ondrej Chovanec napsal iSport.cz: „Je to pořád stejná písnička. WBA má zájem, ale musí se nejprve domluvit s Udine.“

Události se od té doby pohnuly. Podle informací Sportu se Udine s West Bromwichem dohodl na hostování do konce sezony bez možností opce.

Celostátní britské listy a birminghamské deníky považovaly už dnes ráno Vydrův transfer jako jistotu.

Také Bílek vidí Vydrovo stěhování jako pozitivní krok. "Matěj vždycky chtěl hrát v Anglii. To se mu splnilo. Ale neodchází tam v ideálním termínu, protože s nimi neabsolvoval přípravu," uvedl reprezentační kouč.

"Jestli udělal dobře, to se uvidí až po čase. Ale West Brom ho kupuje jako hráče, který se prosadil ve druhé lize. Věřím, že ho kupují s tím, že bude hrát."

Vydra v minulém ročníku působil na hostování v druholigovém Watfordu, kde nastřílel 22 ligových branek. Ocitl se také v hledáčku West Hamu, Sunderlandu a Swansea.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud