13. června 2014 • 22:16

Nový Beckham končí už ve 29 letech! Fotbal mě nudí, řekl exreprezentant

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý anglický reprezentant David Bentley ve 29 letech ukončil profesionální kariéru. Záložníka, který byl kdysi považován za nástupce Davida Beckhama, prý fotbal přestal bavit.



Bentley nikdy nedokázal naplnit potenciál. Odchovanec Arsenalu zazářil v Blackburnu, ale po přestupu do Tottenhamu v roce 2008 za 15 milionů liber šla jeho kariéra prudce dolů.

V londýnském klubu se neprosadil, o moc lépe nedopadla ani jeho následná hostování v Birminghamu, West Hamu, ruském Rostovu a Blackburnu. Loni v létě ho Tottenham propustil.

"Fotbal se hodně změnil. Když jsem ho začal hrát, tak mě bavil mnohem víc. Nyní je to trochu robotické - vlivem sociálních médií i peněz, které se do fotbalu dostaly," řekl Bentley televizní stanici Sky Sports.

"Nerad to říkám, ale začalo mě to nudit, stalo se to předvídatelné a příliš vykalkulované. Nechci se na tom další čtyři nebo pět let podílet," uvedl sedminásobný reprezentant. V budoucnu se chce věnovat podnikání v restauratérství ve Španělsku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud