22. října 2014 • 19:26

Nachytali Sterlinga! Stěžoval si na únavu, ale šetřil síly na večírek

Autor: jaj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Uřízl si pořádnou ostudu, a teď se všechno se provalilo! Anglický reprezentant Raheem Sterling flámoval do tří hodin do rána. Pouze den po utkání evropské kvalifikace v Estonsku, před kterým se omluvil reprezentačnímu trenérovi Roy Hodgsonovi, že je příliš unavený. Devatenáctiletý mladík si proti sobě pořádně poštval fanoušky.



Reprezentace Albionu vyhrála kvalifikační zápas o mistrovství Evropy na půdě Estonska horko těžko 1:0. V základní sestavě nenastoupil talentovaný Sterling, který se cítil unavený. V 19 letech nevídaná věc. Za svůj čin schytal mnoho negativních reakcí.

Například legendární Alan Shearer zhodnotil počínání Sterlinga těmito slovy: „Unavený? Je mu devatenáct let a je teprve říjen! Pracující člověk, který je v práci od šesti od rána a domů se vrací v osm večer, fakt nechce poslouchat, jak je devatenáctiletý profesionální fotbalista unavený."

Jel tedy po příletu unavený Sterling odpočívat zpátky domů do postele? Kdepak! Podle anglického deníku Daily Mail si to talentovaný hráč Liverpoolu hned namířil do londýnského klubu, kde společně s duem Danny Welbeck a Alex Oxlade-Chamberlain z Arsenalu oslavovali hubenou výhru. Do tří hodin do rána.

Jak by reagoval Shearer na únavu Sterlinga po provalení nočního dýchánku by bylo asi ještě pikantnější.

V pondělí, tedy den po zápase v Estonsku, dostal Sterling od vedení Liverpoolu volno, a tak se do služby hlásil až následující ráno. Na trénink přivezl flamendra spoluhráč Jordan Henderson. Že by byl mladík ještě unavený?

Sterling ani jeho zástupci se k nemilé události zatím nevyjádřili.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud