16. února 2015 • 12:45

Beckhamův syn Brooklyn září v Arsenalu. Jeho čas se blíží, tvrdí experti

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nebude to dlouho trvat a jméno Beckham bude zase obdivovat fotbalový svět. Brooklyn Beckham, patnáctiletý syn legendárního anglického záložníka, se objevil ve výběru Arsenalu do 18 let v duelu proti Leicesteru. Zápas sledoval jeho slavný otec David, jenž svou kariéru v Anglii spojil s konkurenčním Manchesterem United, Brooklyn ale zůstal na lavičce náhradníků.



O tom, že má Brooklyn Beckham talent, se ví už dlouho. Však také v patnácti nastupuje za výběr o rok starších hráčů Gunners a daří se mu tam náramně. Důkazem budiž třeba video s parádní střelou, kterou se Brooklyn pochlubil na sociálních sítích. Fanoušci jeho otce mu ale ukázali, že do táty jeho ráně ještě něco chybí...

VIDEO: Jak pálí Brooklyn Beckham. Do táty mu ještě něco chybí...

A odměna za dobrou práci na sebe nenechala dlouho čekat, syn bývalého vynikajícího záložníka se dostal do výběru Arsenalu do 18 let pro soutěžní zápas proti Leicesteru. I když se na hřiště v Hertfordshire nedostal, experti soudí, že udělal přesto další významný krok na cestě k profesionální kariéře fotbalisty a věří, že se šance brzy dočká.

Beckham se během zápasu osmnáctky dvakrát rozcvičoval a už to vypadalo, že si zahraje, nakonec si ale na svůj debut musí ještě počkat.

O tom, že z osmnáctky už to není daleko do áčka Arsenalu, svědčí i to, že si v prvním týmu v této sezoně zahrálo několik talentů z akademie Gunners. Stefan O'Connor, Gedion Zelalem a Ainsley Maitland-Niles nastoupili dokonce ve druhém poločase duelu Ligy mistrů na půdě Galatasaray. Daniel Crowley s brankářem Ryanem Huddartem pak dostali šanci v lize.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud