7. května 2017 • 15:40

Kalas a Pudil si zahrají o Premier League, mohou se utkat ve finále

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští obránci Daniel Pudil ze Sheffieldu Wednesday a Tomáš Kalas z Fulhamu si zahrají play off o postup do anglické fotbalové Premier League. Sheffield se utká v prvním kole vyřazovací části s Huddersfieldem, Fulham nastoupí proti Readingu. Jistou účast v příští sezoně nejvyšší soutěže už dříve měly Newcastle a Brighton, v jehož kádru figuruje Jiří Skalák.



Sheffield dnes prohrál 1:2 právě s Fulhamem. Pudil nebyl ani v nominaci domácích, zatímco Kalas na druhé straně odehrál 68 minut. Sheffield by si v případě postupu zahrál nejvyšší soutěž poprvé od roku 2000, Fulham má možnost se vrátit do Premier League po třech letech.

Již jisté sestupující týmy Rotherham a Wigan dnes doplnil Blackburn, kterému nestačila k záchraně ani výhra 3:1 na hřišti Brentfordu. Trojnásobný anglický mistr sestoupil do třetí ligy poprvé od ročníku 1979/80.

Skalák nezasáhl za Brighton do duelu na půdě Aston Villy, který skončil 1:1. Brighton přišel o první místo, ligu o bod ovládl Newcastle po výhře 3:0 nad Barnsley. Šanci nedostal ani Matěj Vydra z Derby, které remizovalo 1:1 v Rotherhamu.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud