10. ledna 2018 • 09:45

Dúbravka do Premier League? Chce ho Newcastle, Sparta zájem odmítá

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta by mohla přijít o brankářskou jedničku. Slovenského gólmana Martina Dúbravku si podle britských médií vyhlédl španělský kouč Rafael Benítez do Newcastlu. Sparta však ve středu dopoledne zájem popřela, ale podle informací iSport.cz s nejvyšší pravděpodobnosti oficiální nabídku obdrží. Hlavní otázkou by pak byla forma Dúbravkova přesunu a celková částka, která by se mohla pohybovat kolem 200 milionů korun.



Sparta už ve středu dopoledne na spekulace anglických médií zareagovala na svém Twitteru. "V tuto chvíli nemáme žádnou oficiální nabídku na transfer Martina Dúbravky a o jeho uvolnění v zimní přestávce neuvažujeme," stojí v prohlášení.

Co ale není, může být. Podle informací iSport.cz k oficiální nabídce s nejvyšší pravděpodobností dojde. Hlavní otázkou by byla částka a forma přesunu. Ve hře by bylo hostování s opcí na přestup, případně přestup.

O Dúbravku jeví zájem Newcastle United. Čím zaujal zástupce anglického celku?
Video se připravuje ...

Částka, kterou by Sparta mohla za slovenského gólmana obdržet, by se mohla pohybovat kolem 200 milionů korun. Na transferu pracuje hráčův agent Pavel Zíka ze společnosti Global Sports a situaci už řešil i na místě v Anglii.

Newcastle, který je na 13. místě anglické Premier League, na podzim střídal dva brankáře – Roba Elliota, který odchytal 16 duelů, do dalších šesti nastoupil Karl Darlow. Španělský kouč „strak“ Rafael Benítez prý ale chce novou jasnou jedničku.

Původně se manažer Newcastlu zajímal o německého brankáře Kevina Trappa, který je na odchodu z Paris St. Germain, teď ale podle deníku Daily Mail aktuálně nejvíc touží po Martinu Dúbravkovi.

Brzy devětadvacetiletý gólman Sparty někdejšího kouče Realu, Liverpoolu, Interu nebo Neapole zaujal především na mezinárodní scéně, za Slovensko odchytal posledních pět zápasů a dostal čtyři góly, mimo jiné se předvedl v Anglii a ve Skotsku.

Podle britských médií vedení Newcastlu chce Dúbravku získat už teď v zimě minimálně na hostování do konce sezony, vše by se prý mělo dohodnout ještě před víkendem. Jak na zájem anglického celku odpoví Sparta?

Sparta - Mladá Boleslav: Přikryl mířil k tyči, Dúbravka byl na zemi včas
Video se připravuje ...

Olomouc - Sparta: Dúbravka zaváhal po malé domů, Chorý jen náhodou netrefil prázdnou bránu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud