25. prosince 2019 • 20:43

Nejen Vardy! Leicester táhne Kantého dědic, draví beci i šikulové v záloze

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Fotbalisté Leicesteru slaví gól kanonýra Vardyho proti Manchesteru CityFotbalisté Leicesteru slaví gól kanonýra Vardyho proti Manchesteru CityFOTO: Reuters

    Pár let po senzačním titulu jsou fotbalisté Leicesteru zase kometou Premier League. Už ve čtvrtek 26. prosince je navíc čeká jeden ze šlágrů dne proti lídrovi z Liverpoolu (21:00 ONLINE). "Lišky" pod vedením Brendana Rodgerse baví útočnou smrští, takový Southampton od nich v jediném klání schytal devět gólů. Největší hvězdou je jistě kanonýr Jamie Vardy, který atakuje (své vlastní) rekordy, ale Rodgersův tým je nabitý dalšími skvělými hráči. Podívejte se, na jaké tahouny se může spolehnout.

  • Wilfred Ndidi

    Nástupce N‘Gola Kantého. Nezdolný defenzivní záložník, nikdy nechybí, hraje všechny zápasy a plnou porci minut. Ve 22 letech vyzrálý, precizní, spolehlivý. Na výši fyzicky i takticky. Spolu s Alexem Iwobim hvězda nigerijské reprezentace.

    Wilfred Ndidi se snaží zastavit Kevina de BruynehoFoto Reuters

  • Ben Chilwell

    Levý bek a další hráč, v jehož občance najdete údaj 22 let. K debaklu Southamptonu přispěl brankou a třemi asistencemi. Tři gólové přihrávky servíroval také v anglické reprezentaci v kvalifi kačním duelu s Černou Horou. Žhavé zboží.

    Produktivní bek Ben ChilwellFoto Reuters

  • James Maddison

    Čerstvě 23letý záložník, režisér a tvůrce hry, servis pro gólový stroj jménem Vardy. S notným zájmem ho sledují Manchester United, Liverpool a další angličtí obři. V této sezoně se kromě tradiční invence a pasů na míru blýskl šesti brankami.

    James Maddison je velkým tahounem ofenzivy LeicesteruFoto Reuters

  • Youri Tielemans

    Belgický středopolař, od šestnácti hrál za Anderlecht a v devatenácti měl kapitánskou pásku. Sezonu a půl strávil v Monaku, Foxes ho koupili za 45 milionů eur – nejdražší klubová posila. Cenný v defenzivě i směrem dopředu. Ve 22 letech má vše před sebou.

    Youri Tielemans válí v záloze LeicesteruFoto Reuters

  • Kasper Schmeichel

    Jeden z reků magické výpravy za titulem, ve 33 letech ikona Leicesteru City, za který chytá od roku 2011 (347 zápasů). Stále prvotřídní gólman, kapitán, osobnost. On a Vardy velí mužstvu, a když je potřeba, práskají mentálním bičem.

    Kasper Schmeichel, lídr a kapitán "lišek"Foto Reuters

  • Ricardo Pereira

    Pravý obránce, bývalá opora Porta a Nice, prosadil se v portugalské reprezentaci. Rychlonohý, s vynikající technikou a útočnými výboji, ale vzadu maximálně zodpovědný. Možná lehce přehlížený, ale stěžejní hráč Foxes.

    Pravý bek Leicesteru Ricardo PereiraFoto Reuters

  • Caglar Söyüncü

    Nahradit Harryho Maguira? Nelehký úkol. Ale 23letý turecký stoper obstál a s ostříleným Jonnym Evansem vytvořil kompaktní obranný tandem, jeden z nejkvalitnějších v Anglii. Hodně se zamlouvá Pepu Guardiolovi, který by ho rád zverboval k Citizens.

    Svalovec Caglar Söyüncü je skálou v obraně LeicesteruFoto Reuters

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud