30. prosince 2019 • 18:12

Děsivé následky střetu. Máš hlavu z betonu, vzkázal parťákovi bek Cardiffu

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

To byla rána. Fotbalista Cardiffu Joe Bennett musel být v nedělním zápase proti Sheffieldu Wednesday odnesen ze hřiště na nosítkách a následně střídán. Po tvrdém střetu hlav s vlastním spoluhráčem Juniorem Hoilettem nebyl schopný pokračovat. Po utkání 29letý obránce zveřejnil fotografii zachycující následky kolize. „Tvoje hlava je vyrobená z betonu,“ vzkázal Bennett Hoilettovi.



Čtyři zápasy čekali nejen na výhru, ale i na vstřelený gól. Fotbalisté Cardiffu byli odhodlaní na hřišti Sheffieldu Wednesday nelichotivou sérii ukončit.

Pro zisk tří bodů začali dělat vše hned od začátku střetnutí a již v 8. minutě vedli po trefách Roberta-Nesty Glatzela a Juniora Hoiletta 2:0. Domácí sice v 18. minutě korigovali, ale z výhry 2:1 se nakonec radoval Cardiff.

Utkání však nabídlo i nepříjemnou srážku hráčů Cardiffu. Krátce po půl hodině hry se hlavami střetli autor druhé branky hostů Hoilett a Joe Bennet. První jmenovaný utkání zvládl dohrát, ale 29letý obránce ne.

Pro Benneta, který se „proslavil“, když před dvěma lety ostrým skluzem poranil vazy v kotníku Leroye Saného z Manchesteru City,  skončila srážka hlav hodně nepříjemně.

Následky zveřejnil po utkání na svém twitterovém profilu. Na fotografii ukázal „bouli“, která mu prakticky zakryla levé oko. „Juniore Hoilette, tvoje hlava je vyrobená z betonu,“ narážel na tvrdost spoluhráčovi lebky, ale přidal i pozitivní informaci pro fanoušky. „Vše dopadlo dobře, nemám nic zlomené. Navíc chlapci přidali skvělý výsledek,“ reagoval na výhru 2:1.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud