2. února 2024 • 16:45

Konec výmluv. Ten Hag hraje v United o budoucnost, proti stojí české duo

Autor: Jan Podmol
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

BLOG REDAKTORA CANAL+ SPORT JANA PODMOLA | Fanoušky Manchesteru United v této sezoně skličuje vyčerpávající nejistota. Nikdy si totiž nemůžou být jistí, jestli se po zápase svého týmu budou vznášet na oblacích nadšení, nebo se propadnou do hluboké deprese. Na vině je nekonzistentnost výkonů svěřenců Erika ten Haga. Toho teď čeká klíčové období.



„Rudí ďáblové“ na Boxing Day přivítali na Old Trafford skvěle hrající Aston Villu. Po strašidelném prvním poločase prohrávali 0:2, ale díky skvělé otočce ve druhé půli nakonec slavili výhru. „Teď se to zlomilo,“ říkali si po utkání všichni okolo klubu. Jenže o čtyři dny později přišel výbuch na Nottinghamu a návrat pochybností.

Důvod?

Podle manažera Erika ten Haga zranění klíčových hráčů. „Nemůžeme se kvůli tomu posouvat, je to velká komplikace. Každý zápas musíme měnit sestavu a hráči nemají čas si na sebe zvyknout. Proto máme takové výkyvy,“ stěžoval si Nizozemec. Narážel tím hlavně na absence Casemira a Lisandra Martíneze, dlouho chyběl i Luke Shaw.

„Na konci ledna se nám hráči vrátí, takže budeme lepší,“ hlásil Ten Hag. A zmiňované období nastává právě teď. Všichni tři zmiňovaní hráči nastoupili ve čtvrteční vítězné přestřelce proti Wolverhamptonu.

Přichází konec výmluv a United budou muset zabrat. Kromě nespokojených fanoušků je tady totiž ještě jedna věc – nový majitel, který zodpovídá za sportovní stránku klubu. I proto Ten Hag hraje v United o svou budoucnost. Pokud nedojde k rapidnímu zlepšení, vybere si Sir Jim Ratcliffe nového lodivoda. Sedmé místo v tabulce a nepřesvědčivá hra je totiž málo.

A tak je pro Manchester důležitý každý zápas. V tom nejbližším nastoupí doma proti West Hamu. Snažení borců v červených dresech, proti kterým se postaví i duo českých reprezentantů Tomáš Souček s Vladimírem Coufalem, můžete sledovat od 15:00 na CANAL+ Sport.

Půl hodiny před zápasem odstartuje studio Match Time, ve kterém se na zápas zaměří moderátor Marek Skáčik společně s Karlem Poborským a Karlem Häringem. Po skončení zápasu přijde na řadu opravdová lahůdka v podobě šlágru kola mezi Arsenalem a Liverpoolem.

Přímo z dějiště bude diváky o aktuálním dění z Emirates Stadium informovat reportér Martin Minha. Ten kromě předzápasových vstupů a pozápasových rozhovorů o poločase zhodnotí průběh utkání s bývalým hráčem Arsenalu i Liverpoolu Kolo Tourém.

Za CANAL+ Sport vám přeji další krásný víkend strávený ve společnosti Premier League!

Program stanice CANAL+ SPORT na následující víkendFoto CANAL+ SPORT

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud