22. října 2010 • 12:42

Jdi do City a zemřeš! Rooney čelil útoku fanoušků

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před domem anglického fotbalisty Wayna Rooneyho ve čtvrtek večer protestovalo asi třicet fanoušků Manchesteru United. Příznivce, kterým se nelíbí, že útočník chce v zimě z klubu odejít, musela podle agentury AP rozehnat policie.



Chuligáni se sešli před Rooneyho domem v Prestbury, sprejem mu pokreslili dveře od garáže a měli také transparent s nápisem "Když odejdeš do City, zemřeš".


Nakonec se však celá akce obešla bez potíží. "Když jsme přijeli na místo, příznivci se bez problémů rozešli. Neřešili jsme žádné přestupky," uvedla policie v prohlášení. Kromě ní na místě zasahovali také členové bezpečnostní služby Manchesteru United.

Rooney se rozhodl opustit United začátkem týdne, když odmítl prodloužit smlouvu, která mu skončí za dva roky.

Anglický reprezentant měl mít údajně neshody s trenérem Alexem Fergusonem po nedávné aféře s prostitutkou, s níž byl nevěrný těhotné manželce. Útočník však jako důvod uvedl, že mu vedení klubu nezaručilo, že bude investovat do posil.

Zájem o čtyřiadvacetiletého útočníka už projevila londýnská Chelsea a údajně také městský rival United Manchester City, který Rooneymu nabízí plat 260.000 liber týdně.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud