12. srpna 2019 • 10:30

Neymare, ty z*****syne. Hvězdu PSG vyhánějí vlastní fanoušci

Autor: vmn, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po francouzském Superpoháru nenastoupil Neymar v dresu PSG ani do prvního zápasu Ligue 1 a média plní spekulace o jeho touze odejít a nabídkách Realu Madrid nebo jednáních s Barcelonou. Brazilcův postou se nelíbí fanouškům PSG, kteří pro něj na úvodní zápas v Parku princů připravili několik vzkazů. Když za ně nechce hrát, tak ať si jde.



Neymare , vypadni,“ tak zněl asi nejvýstižnější z transparentů, který se objevil na zápase prvního kola Ligue 1 mezi PSG a Lille. Domácí ultras navíc připravili choreo, ve kterém Brazilce přirovnávají k prostitutce a na letácích vysvětlovali, že jde o nejnamyšlenějšího hráče v historii klubu.

A nezůstalo jen u nápisů, v průběhu zápasu se ozývaly, pokřiky „Neymare, ty z****syne“ v kontrastu s tím, jak Pařížané oslavovali Edisona Cavaniho nebo Kyliana Mbappého, kterým nedělá nejmenší problém za klub hrát.

PSG v úvodu sezony Neymara ani nepotřebuje. Po výhře v Superpoháru nad Rennes porazili na úvod Ligy Nimes 3:0. Vedle Cavaniho (z penalty) a Mbappého se prosadil ještě Ángel di María.

Neymar nedávno zmínil, že jeho největším zážitkem byla "remontada", kdy v dresu Barcelony otočil dvojzápas proti PSG, kdy první zápas Katalánci prohráli 0:4. Pařížští fanoušci ho proto přirovnávají k prostitutce
Neymar nedávno zmínil, že jeho největším zážitkem byla "remontada", kdy v dresu Barcelony otočil dvojzápas proti PSG, kdy první zápas Katalánci prohráli 0:4. Pařížští fanoušci ho proto přirovnávají k prostitutce

Neymar před dvěma lety přestoupil do PSG za 222 milionů eur, což z něj udělalo nejdražšího fotbalistu světa. V Paříži má smlouvu do roku 2022, ale dává jasně najevo, že chce odejít.

V minulém měsíci na instagramu zveřejnil video, na němž je v dresu Barcelony, ale aktuálně se nejvíc spekuluje o přesunu do Realu Madrid. Ten by se ale podle španělských médií nejdřív potřeboval zbavit Garetha Balea a Jamese Rodrigueze, aby měl peníze na další obří přestup.

Experti ale nacházejí i důvody, proč Neymar do Realu nepřijde. Jedním z nich je rivalita mezi barcelonským a madridským gigantem. O tom by mohl vyprávět portugalský fotbalista Luis Figo, který před téměř dvaceti lety zvolil stejnou cestu a na Nou Campu musel čelit obrovské nenávisti. Když list AS uspořádal anketu mezi fanoušky Realu, 59 procent bylo proti Neymarově příchodu na San Bernabeu.

Vše o Ligue 1 čtěte ZDE›››

Nový Sport Góóól je v prodeji od 5. srpna Nový Sport Góóól je v prodeji od 5. srpnaFoto Sport GÓÓÓL

Nejnovější vydání časopisu Góóól objednávejte na iKiosek ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud