12. července 2020 • 15:03

Marseille má přebrat boháč. Přivést Ronalda se Zidanem? Vše je možné

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejen Newcastle vyhlíží nového bohatého majitele. Slavný francouzský klub Olympique Marseille má převzít Mohamed Ayachi Ajroudi, technologický magnát původem z Tunisu. A nedává si zrovna malé cíle...



Ajroudi hodlá převzít klub od amerického podnikatele Franka McCourta, který je majitelem od roku 2016. Pro francouzský list El Figaro se rozpovídal, či spíše zasnil, o případných plánech na přestupovém trhu.

„Cristiano Ronaldo je hráč, kterého nikdy nezapomenu,“ vzpomněl na 35letého útočníka. „Mám rád úctu a disciplínu, a to jsou kvality, které on zosobňuje. Jestli sním o jeho příchodu do Marseille? Všechno je možné. Je to sen, který mě velmi těší,“ řekl.

Marseille momentálně trénuje bývalý kouč Chelsea či Tottenhamu, Portugalec André Villas-Boas. Olympique dovedl až na druhé místo. Ajroudi by se ale nebránil tomu, aby se na Stade Vélodrome jednou přesunul legendární Zinédine Zidane, toho času trenér Realu Madrid. „Mohli by se tu znovu sejít s Ronaldem. Uvidíme, co se v budoucnu stane,“ sdělil.

Pokud Francouz s tuniskými kořeny slavný klub skutečně převezme, bude po týmu chtít atraktivní, útočný fotbal. „Miluji fotbal, jeho noblesu. Mám rád německou disciplínu, jako má Bayern Mnichov. A užívám si fotbal Barcelony,“ doplnil.

Cristiano Ronaldo oslavuje druhou branku Juventusu do sítě Janova
Cristiano Ronaldo oslavuje druhou branku Juventusu do sítě Janova

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud