7. února 2014 • 12:57

Rabušic se představil Italům: Jsem jako Luca Toni. A říkejte mi Rambo!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fotbalový útočník Michael Rabušic byl oficiálně představen jako nová posila Hellasu Verony. Přes deset minut čelil otázkám italských novinářů, kteří se neváhali zeptat: „Můžeme ti říkat Rambo?“ Rabušic se usmál a jejich požadavek schválil. Zároveň se při představování přirovnal ke slavnému útočníkovi Lukovi Tonimu.



„Jsem útočník. Něco podobného jako Luca Toni. Jsem silový hráč a snad ukážu, že góly umím dávat i tady v Hellasu a ne jenom ve Slovanu Liberec,“ řekl Rabušic italským novinářům.

Zároveň popsal svoje zkušenosti z Evropské ligy. Upozornil na starty v národním týmu, za který nastoupil i proti Itálii. „Myslím si, že už toho umím dost. Jinak by mě nekupovali. Ale pořád se mám určitě co učit,“ pokračoval.

VIDEO: Představení Michaela Rabušice v Hellasu

O přestupu prý netušil do posledního dne. O zájmu Hellasu se dozvěděl teprve minulý pátek dvanáct hodin před uzavřením přestupové okna.

„Celý den pak byl strašně hektický, protože se transfer musel stihnout do půlnoci,“ přiznal Rabušic s tím, že o nabídce ze Serie A neváhal ani vteřinu. „Strašně jsem doufal, že to dopadne. Italská liga je snem každého fotbalisty tam u nás, v České republice. Pro mě je přestup z české ligy do Itálie velký skok,“ dodal.

Debutovat může Rabušic již tuto neděli. Ale nečeká ho snadný soupeř, Hellas se střetne s lídrem tabulky Juventusem Turín. „Je to taková hezká premiéra, protože Juventus je v Itálii nejvíc. Ale už jsem proti některým hráčům hrál za český národní tým, takže vím, do čeho jdu,“ nebojí se nové zkušenosti.

„V Evropské lize jsme navíc hráli proti Udinese. Takže vím, jak se hraje proti italským týmům. Myslím, že se není čeho bát. Všichni fotbalisté jsou jenom lidé.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud