13. listopadu 2018 • 09:51

Chystá se velký přesun? Schick by mohl jít do Anglie, láká ho Arsenal

Autor: apr, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že by další velký přestup v kariéře českého útočníka Patrika Schicka? 22letý střelec by mohl být součástí transferu mezi AS Řím a Arsenalem. Londýnský klub trápí po zranění Dannyho Welbecka nedostatek útočníků a spekuluje se o tom, že by mohl dres „kanonýrů“ obléknout právě Schick, a to výměnou za Aarona Ramseyho, kterému Arsenal neprodloužil smlouvu a poslal by ho do AS Řím.



Londýnský velkoklub přišel o Dannyho Welbecka, který si v zápase Evropské ligy proti Sportingu Lisabon zlomil kotník a bude „kanonýrům“ několik měsíců chybět, a trápí ho tak nedostatek útočníků.

Ze zkušených hroťáků má kouč Unai Emery k dispozici pouze Pierra-Emericka Aubameyanga a Alexandra Lacazetta. Je tedy zřejmé, že v zimě bude lovit právě mezi útočníky. Kromě Football Italia spekuluje o příchodu Schicka i deník The Sun.

Patrik Schick přišel do AS Řím v létě roku 2017 jako velká posila ze Sampdorie Janov. Bohužel ho však postihla zranění a ve 34 zápasech, do nichž povětšinou nastupoval jako střídající hráč, zaznamenal jen tři góly.

Nyní se ale hovoří o stěhování do Londýna. Arsenal by mohl českého útočníka získat výměnou za Aarona Ramseyho. Budoucnost velšského středopolaře je totiž nejistá od doby, co vedení Gunners stáhlo nabídku na prodloužení jeho smlouvy a novou nepodalo. Zájem o jeho služby projevily Manchester United, Liverpool či AC Milán.

Zprávy z Anglie a Itálie ale vyvrátil Pavel Paska, útočníkův agent. „V tuhle chvíli na stole nic není, nikdo nemluvil se mnou ani s Patrikem. Jsou to jen spekulace, v tuhle chvíli to není na pořadu dne. AS má pouze dva útočníky, proč by tedy Patrika pouštělo? Zároveň to ale neznamená, že o něj není zájem z Itálie i dalších zemí,“ reagoval Paska pro deník Sport.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud