Džeko dostal dvouzápasový trest. Rozhodčí plivnutí nepotvrdil | iSport.cz
2. února 2019 • 16:52

Džeko dostal dvouzápasový trest. Rozhodčí plivnutí nepotvrdil

Autor: ČTK, iSport.cz
TOP VIDEA
Čeští fotbalisté v exotice: Němec, Karoch, Caha zkusil Írán
NEJ transparenty z českých fotbalových stadionů: Ostré vzkazy i masivní chorea
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový útočník AS Řím Edin Džeko dostal za vyloučení v utkání Italského poháru dvouzápasový trest a pokutu 10 000 eur. Očekával se přísnější postih, protože podle televizních záběrů se zdálo, že bosenský kanonýr zakončil bouřlivou diskusi s rozhodčím plivnutím. Do oficiálního zápisu ale hlavní arbitr Gianluca Manganiello nic takového neuvedl.



Disciplinární komise dvaatřicetiletého hvězdného spoluhráče Patrika Schicka potrestala za protesty proti verdiktu rozhodčího, výhrůžný postoj a hrubě urážlivé výroky. Džeko se provinil v 72. minutě středečního čtvrtfinále s domácí Fiorentinou, do kterého zasáhl až od začátku druhého poločasu.

Římský celek musel v utkání strávit debakl 1:7. Džekův trest se vztahuje na zápasy domácího poháru v příštím ročníku.

 
Články odjinud


Články odjinud