2. listopadu 2008 • 12:59

Fanoušci AS Řím napadli autobus s fotbalisty

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozzlobení fanoušci AS Řím zaútočili na týmový autobus, kterým se fotbalisté vraceli po sobotní porážce 0:2 na hřišti Juventusu Turín. Dvě hodiny po půlnoci házeli do oken autobusu různé předměty a hráče zasypávali nespokojenými výkřiky.



"Jste žoldáci! Běžte pracovat!" volal jeden z příznivců římského týmu, který v italské lize prohrál počtvrté za sebou a krčí se v dolní části tabulky.

Kouč Luciano Spalletti, který dovedl AS třikrát za sebou k titulu italského vicemistra, má navzdory současným neúspěchům důvěru vedení klubu.

"Říkám stále hráčům, že nemůžeme zapomenout na to, čeho jsme dosáhli v posledních třech letech. Musíme jen méně mluvit a více jednat. Teď nás čeká další důležitý zápas. Když se semkneme, můžeme to zvládnout," řekl sportovní ředitel klubu Bruno Conti.

Fotbalisté AS hrají v úterý v Lize mistrů doma s rozjetou Chelsea, která v sobotu v domácí soutěži deklasovala 5:0 Sunderland.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud