4. dubna 2014 • 16:00

Nechutné! Rajtoralovi a spol. pověsili před derby u hřiště mrtvé jehně

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Inteligence některých fotbalových příznivců opravdu není příliš vysoká. Bez ohledu na to, jestli se jedná o fanoušky Sparty, Baníku nebo týmu z bundesligy. Na vlastní oči se o tom přesvědčili ti, kteří se pohybovali okolo tréninkového hřišti Hannoveru.



Na plotě totiž našli zavěšené mrtvé jehně, které sem podle dostupných informací pověsili fanoušci Braunschweigemu. K nešťastnému zvířeti přidali ceduli s nápisem: "V neděli vám taky dojde vzduch, vy špinavá zvířata". Právě tento klub hraje o víkendu ligový zápas s Hannoverem.

Duely těchto dvou týmů patří mezi nejrizikovější v celém Německu. Na zápas bude připraveno 3300 policistů, kteří se budou snažit zabránit očekávaným konfliktům.

Tým, kde působí i český reprezentant František Rajtoral, je v tabulce na třináctém místě, jeho nedělní soupeř poslední. Vyhrocený zápas velkých rivalů tedy navíc zpestří klíčový souboj u udržení v nejvyšší soutěži.

Poslední události už tak výbušnou atmosféru mezi oběma celky ještě přiostří. "Je to zvrhlý čin jednotlivců. Je to nepochopitelné a perverzní," uvedl k celému incidentu s mrtvým jehnětem sportovní ředitel Hannoveru Dirk Dufner.

Nejedná se přitom o první problém mezi fans Hannoveru s Braunschweigemu. Při podzimním zápase obou týmů se pro změnu našlo v noci před zápasem v ulicích Hannoveru pomalované prase s šálkou týmu a číslem 96 (1896 datum vzniku týmu).

"Nechci to komentovat. Měli bychom se koncentrovat na hezké stránky fotbalu," reagoval trenér Hannoveru Tayfun Korkut.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud