16. září 2017 • 21:35

Lewandowski sní o Realu. Agent s ním manipuluje, zlobí se boss Bayernu

Autor: md
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Polský útočník Robert Lewandowski v sobotu náležitě oslavil stý ligový zápas v dresu Bayernu. Dvěma góly pomohl k vítězství Bavorů 4:0 nad hostující Mohučí a v rámci Bundesligy pomohl Bayernu celkem k 93 gólům. 81 gólů sám vstřelil, na dvanáct asistoval svým spoluhráčům. Přesto však není se svojí pozicí v Německu spokojený.



Podle španělského deníku AS totiž Lewandowski sdělil svému agentovi, aby se pokusil vynutit jeho přestup do Realu Madrid. Olej do ohně přilil svým vyjádřením pro německý deník Bild šéf bavorského giganta Karl-Heinz Rummenigge, který řekl, že Real Madrid je pro Lewandowskiho snovou destinací.

K situaci se vyjádřil také bývalý kapitán Bayernu Stefan Effenberg, podle jehož názoru by měl klub svou polskou útočnou hvězdu, v případě že je nespokojená, prodat. 49letá legenda navrhuje vybudovat tým budoucnosti kolem německého jádra týmu, kam by logicky polský útočník nezapadal. 

Nutno však dodat, že podle Rummeniggeho za celou kauzou nestojí Lewandowski, ale jeho agent Maik Barthel, který podle funkcionářova mínění polskou hvězdou už v minulosti manipuloval a informace španělským novinářům sdělil bez vědomí svého klienta.

Ačkoliv může být pravda na obou stranách sporu, Lewandowského přestup do Madridu se přístí léto nejspíše neuskuteční z jiného důvodu. Polský útočník loni totiž prodloužil smlouvu s Bayernem až do roku 2021 a jeho kontrakt žádnou výstupní klauzuli neobsahuje. Manévrovací prostor je tak jak pro hráče, tak pro jeho agenta značně omezený vzhledem k tomu, že Němci dali jasně najevo, že o svoji útočnou hvězdu přijít nechtějí.

SESTŘIH: Bayern - Mohuč 4:0. Dvakrát se prosadil Lewandowski
Video se připravuje ...

SESTŘIH Ligy mistrů: Bayern - Anderlecht 3:0. Cestu za výhrou odstartovala penalta
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud