15. dubna 2020 • 12:03

Lipsko už jedná o Schickově přestupu, píší Italové. Chce snížit částku

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lipsko už podle italských médií začalo jednat s AS Řím o přestupu českého útočníka Patrika Schicka. Čtyřiadvacetiletý fotbalista v německém celku hostuje do konce sezony, která je momentálně přerušená kvůli pandemii koronaviru. Zapojte se do nových diskuzí na iSport.cz>>>



Podle deníku Gazzetta dello Sport vedení římského klubu za českého reprezentanta požaduje 29 milionů eur (asi 782 milionů korun).

Lipsko, za které Schick od zářijového příchodu odehrál 19 zápasů, dal sedm branek a pomohl mu ke třetí příčce v bundeslize a do čtvrtfinále Ligy mistrů, však doufá, že se podaří částku snížit na 20 milionů eur.

Schick přišel do AS Řím v létě 2017 ze Sampdorie Janov. Předtím působil ve Spartě a především na hostování v Bohemians 1905, v české lize odehrál 31 zápasů a vstřelil šest branek. V reprezentaci nastoupil k 22 zápasům a dal devět gólů.

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

Fotbalové spekulace: Pogba do Realu, Sancho bude na roztrhání
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud