9. června 2020 • 20:49

Drážďany jsou po remíze dál poslední. Petrák hrál, Hušbauer je zraněný

Autor: ČTK, pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Drážďan v dohrávce 27. kola druhé německé bundesligy remizovali 1:1 s Fürthem a nevyužili možnost dostat se z posledního místa tabulky. Celý zápas za Dynamo odehrál Ondřej Petrák, druhý český záložník Josef Hušbauer opět nebyl kvůli zdravotním problémům ani na lavičce.



Drážďany si v minulém kole udržely naději na záchranu vítězstvím nad předposledním Wiesbadenem a dnes se na něj bodově dotáhly. Na Karlsruhe, jemuž patří barážová 16. pozice, ztrácejí oba týmy dva body. Dynamo má oproti svým rivalům k dobru zápas, ale na hřišti lídra tabulky Bielefeldu. V pátek saský tým hostí třetí Hamburk.

Fürth se dostal v Drážďanech do vedení už po čtvrthodině hry, za domácí vyrovnal v 54. minutě hlavou dánský útočník Simon Makienok, jenž naskočil jako náhradník do druhého poločasu.

Německá druhá fotbalová liga - 27. kolo:

Drážďany - Fürth 1:1.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud