19. července 2022 • 08:00

Posila Dortmundu Haller má nádor varlat. Opustil tým, čeká ho vyšetření

Autor: ČTK, mas
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Letní posila fotbalistů Dortmundu Sébastien Haller má nádor varlat. Osmadvacetiletý útočník, jenž přišel do Borussie před necelým měsícem jako náhrada za kanonýra Erlinga Haalanda, to zjistil na přípravném kempu týmu ve Švýcarsku poté, co se necítil dobře při pondělním tréninku.



Lékaři mu při vyšetření objevili nádor a Haller odcestoval ze soustředění, aby se podrobil dalším vyšetřením. Ta by měla určit, zda se jedná o zhoubný útvar. Teprve poté bude jasnější, jak dlouho bude reprezentant Pobřeží slonoviny Dortmundu chybět.

„Tahle zpráva dnes šokovala Sébastiena Hallera i všechny ostatní. Uděláme všechno, co je v našich silách, abychom mu zajistili nejlepší možnou péči,“ uvedl sportovní ředitel Borussie Sebastian Kehl v prohlášení.

Haller přišel do Dortmundu na konci června z Ajaxu. S bundesligovým vicemistrem se dohodl na pětileté smlouvě. Amsterodamský klub, s nímž měl kontrakt ještě na dva roky, za něj obdržel 31 milionů eur, dalších 3,5 milionu může získat na dalších bonusech. Rodák z Francie, kterou reprezentoval v mládežnických kategoriích, strávil v Ajaxu sezonu a půl a v 66 zápasech nastřílel 47 gólů, jedenáct jich dal v Lize mistrů.

Borussia Dortmund Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud