Radek Špryňar
21. ledna 2023 • 19:00

Schick: pomohl až „zázrak“ u Koláře, kdy bude fit? Hložek smazal deficit

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zpropadená třísla zase vypnula Patrika Schicka. Český kanón nebude v sestavě Leverkusenu v jarním otvíráku proti Mönchengladbachu. Uplynulé dny však přinášejí naději. „Radikální posun nastal po léčbě profesora Koláře,“ říká hráčův agent Pavel Paska. Kdy by mohl být fit? Naopak Adam Hložek je připravený. V klubu očekávají, že výrazně pomůže k renesanci Bayeru.



Naposledy se Patrik Schick objevil na hřišti prvního listopadu. V Lize mistrů odehrál téměř celé utkání proti Bruggám. Pak šlus. Konec podzimu. Ozvaly se bolesti v třísle, které českého střelce v posledních letech trápí.

Naordinovaný klidový režim kombinovaný s léčbou však nepřinesl žádné pozitivní změny. Stav se prakticky nezlepšoval. Šestadvacetiletý borec procházel šíleně těžkým obdobím. Neviděl světlo na konci tunelu.

„Bylo to pro něj strašně namáhavé. Vezměte si, že každý den děláte pro své tělo maximum. Šest hodin denně se věnujete návratu. Jste v péči fyzioterapeutů, lékařů, procházíte vyšetřeními, konzultacemi s odborníky a nic se nelepší. Na hlavu to bylo děsná zkouška,“ přibližuje Pavel Paska, hráčův agent.

Problém byl v tom, že

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud