20. dubna 2010 • 14:42

Salcburk láká Lehmanna. Nekonči, přemlouvají ho

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení rakouského fotbalového mistra Red Bull Salcburk se pokusí zlákat do svých služeb německého gólmana Jense Lehmanna, přestože ten oznámil, že po sezoně ukončí kariéru.



Kouč Salcburku Huub Stevens, jenž Lehmanna vedl v minulosti v Schalke, by jej od léta rád viděl na pozici brankářské jedničky.

Finančně silný klub se poohlíží po kvalitním gólmanovi, protože o víkendu na dlouho přišel o Eddieho Gustafssona.

Švédský brankář a kapitán týmu má po brutálním zákroku soupeře zlomenou levou holeň a několikanásobnou frakturu lýtkové kosti a nejméně půl roku chytat nebude.

Stevens může v přemlouvání čtyřicetiletého německého reprezentanta využít fakt, že Lehmann žije u Starnbergského jezera, které je vzdálené od Salcburku zhruba hodinu jízdy autem.

V současnosti obléká dres Stuttgartu a jeho posledním soutěžním utkáním má být duel s Hoffenheimem 8. května. Světový šampionát v Jihoafrické republice už absolvuje v roli televizního komentátora.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud