31. října 2012 • 12:08

Šílený japonský nápad: Nejlepším fotbalovým brankářem je záchod

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Japonští vynálezci dokážou vymyslet pořádné šílenosti. Dokazuje to i následující video, které patří jistě k nejbizarnějším na světě. Nejlepším fotbalovým brankářem je tam totiž podle Japonců vylepšený záchod. Na vynálezu se podílely dvě japonské společnosti a natočily o něm reklamu.



WC brankář byl vyroben pouze pro reklamní účely a nebude se tedy ani prodávat. Možná by o něj byl ale zájem. V reklamě totiž toaleta udivuje svými zákroky proti střelám.

VIDEO: Podívejte se na nejlepšího brankáře na světě, kterým je záchod

Ty likviduje za pomoci dvou speciálních vysokorychlostních kamer namontovaných na obou stranách WC. Díky nim lze vypočítat rychlost i směr míče a následně tak dojde ke zblokování střely.

V reklamě se pokouší neúspěšně pokořit brankáře WC bývalý japonský reprezentant Tatsuhiko Kubo, jenž odehrál za národní tým 32 utkání a zaznamenal v nich jedenáct branek.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud