23. května 2015 • 13:15

Španělská média mají jasno: Ancelotti v Realu skončil, přijde Benítez?

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Italský trenér Carlo Ancelotti podle španělských médií skončí na lavičce fotbalistů Realu Madrid. Zkušený kouč se prý již o svém propuštění dozvěděl od agenta Ernesta Bronzettiho, který se v noci sešel s prezidentem Realu Florentinem Pérezem.



Hlavním kandidátem na prestižní post na lavičce Realu je podle deníku Marca kouč Neapole Rafael Benítez, hovoří se ale i o končícím trenérovi Dortmundu Jürgenu Kloppovi či Zinedinu Zidanovi, který nyní vede rezervní tým madridského klubu.

Madridský tým pod Ancelottiho vedením skončí ve španělské lize druhý za konkurenční Barcelonou, z domácího poháru vypadl v osmifinále s městským rivalem Atléticem a cestu za obhajobou triumfu v Lize mistrů mu překazil semifinálovým vyřazením Juventus.

Podle deníku Marca nechce klub informaci o Ancelottiho konci zveřejnit oficiálně před dnešním závěrečným kolem La ligy, v němž ho čeká derby s Getafe.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud