28. května 2020 • 20:00

Ďábelská výměna?! Real chce Pogbu, nabízí čtyři hráče včetně Ödegaarda

Autor: krm
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Opakovaně se mluví o tom, že Paul Pogba je na seznamu posil Realu Madrid hodně vysoko. Vlastně úplně nejvýš. Hlavně kouč Zinedine Zidane o něj dlouhodobě stojí. Ale že až tak moc? Britská média přišla se zprávou, že „bílý balet“ je za sedmadvacetiletého středopolaře ochotný nabídnout hned čtyři další hráče! Bláznivá výměna má zahrnovat třeba i Jamese Rodrigueze nebo šikovného Martina Ödegaarda.



Francouzský mistr světa z roku 2018 plní stránky novin pravidelně. Ať už je to různými mimosportovními výstřelky či právě častým zájmem z jiných klubů. Konkrétně s Realem je Pogba, jenž už čtvrtou sezonu patří Manchesteru United, spojovaný hned několik přestupových období za sebou.

V ročníku, který zastavila pandemie, zatím stihl jen sedm ligových zápasů, přičemž ten poslední odehrál na Štěpána proti Newcastlu. Hned zkraje ledna pak záložník musel na další operaci kotníku, s nímž už předtím stál tři měsíce.

Ovšem zájem Realu zřejmě přetrvává. A podle britského deníku The Sun v Madridu chystají divoký plán. Údajně jsou připravení nabídnout za Pogbu až čtyři hráče na výměnu. Právě tento způsob přivádění nových posil totiž může být v době po koronaviru z ekonomických důvodů výrazně využívanější variantou než drahé nákupy.

Paula Pogbu dlouhodobě sleduje Real Madrid
Paula Pogbu dlouhodobě sleduje Real Madrid

A koho by na Santiago Bernábeu byli ochotní „obětovat“?  Má jít o čtveřici Martin Ödegaard (21), James Rodriguez (28), Lucas Vazquez (28) a Brahim Diaz (20). Prvně jmenovaný Nor aktuálně hostuje v Realu Sociedad, kde podával dobré výkony. Další trio patří do kádru Realu, největší vytížení v téhle sezoně měl Vazquez. Rodriguez, který zazářil hlavně na MS 2014, a Diaz moc šancí nedostali.

Že by Pogba v dohledné době mohl United opustit, před časem nepřímo naznačil jeho agent Mino Raiola, který se do hráčova zaměstnavatele ostře pustil. „Paulův problém je Manchester. Je to klub mimo realitu a bez sportovního plánu. Nikoho bych tam už nepřivedl. Zničili by i Maradonu, Pelého a Maldiniho. Paul potřebuje tým, jaký předtím byl Juventus,“ nebral si Raiola v lednu servítky.

Takže v létě Real? Na podobné odhady je zatím brzy... Kouč Ole Gunnar Solskjaer prý o francouzského hráče, který má na Old Trafford smlouvu do června 2021 s roční opcí, nechce přijít. Naopak. Je rád, že Pogba během současné pauzy vyléčil zranění a chce ho ve středu zálohy spojit s Brunem Fernandesem, zimní posilou ze Sportingu Lisabon.

Zájem Zinedina Zidana každopádně nepolevuje. Real Madrid Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud