4. srpna 2010 • 18:43

Messi zase řádí. V přípravě se trefil dvakrát

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Barcelony během přípravného turné po Asii porazili výběr korejské ligy 5:2. Dvěma góly k výhře pomohl hvězdný Argentinec Lionel Messi, který nastoupil poprvé od mistrovství světa.



Nejlepší fotbalista světa za minulý rok přitom původně neměl vůbec hrát, ovšem promotéři akce si jeho přítomnost na hřišti vyžádali. Messi tak do hry zasáhl po půlhodině hry a předvedl sedmnáctiminutové představení okořeněné dvěma zásahy, které zařídily Barceloně poločasové vedení 3:2.

Španělský mistr totiž dvakrát prohrával. Poprvé inkasoval hned v úvodní minutě, když náhradní brankář Pinto hrubě chyboval a mimo vápno podběhl dlouhý nakopávaný míč.


Po srovnání Ibrahimoviče se korejský výběr dostal znovu do vedení po hlavičce zkušeného reprezentanta I Tong-kuka.Pak však začal úřadovat Messi. Nejprve si naběhl na přihrávku za obranu a obstřelil brankáře. Těsně před poločasem pak předvedl svou typickou akci, zatáhl míč po pravé straně, kličkou se uvolnil a levačkou poslal míč k tyči.

Do druhé půle již nenastoupil a jen sledoval, jak Víctor Sánchez a Jonathan Soriano zvýšili na konečných 5:2 pro Katalánce.V kádru Barcelony stále chybějí španělští reprezentanti Iniesta, Xavi, Villa, Puyol, Busquets, Piqué a Valdés, kteří se po triumfu na mistrovství světa teprve zapojují do tréninkového procesu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud