28. dubna 2011 • 20:04

Geniální mimino! Takhle válí jednoroční fotbalista

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Že Arsenal dojednává kontrakty s dětmi? Ale kdeže! Všechny rekordy předčilo VVV-Venlo. Nizozemský klub podepsal smlouvu s teprve jednoročním miminem. Jde sice o symbolický kontrakt, přesto se osmnáctiměsíční Baerke van der Meij stal pravděpodobně nejmladším profesionálním fotbalistou na světě.



Nizozemský prvoligový celek si talentovaného "špunta" pojistil desetiletou smlouvou. Že malý Baerke už do míče kopat umí, dokazuje na videu, které teď koluje mezi fanoušky na youtube.



Baerke se na něm trefuje přímo do svého koše s hračkami. Jednou, dvakrát, třikrát... Pravačka malého Baerka míří pokaždé neomylně, přímo tam, kam klučina chce. Fanoušci už se jistě sázejí o to, kam až to tenhle talent dotáhne.



"Jeho pozice ještě není jasná. Ale už teď víme, že jde o praváka s velmi dobrou kopací technikou, vytrvalostí a hlavně - fotbalovými geny po dědovi," prohlásili zástupci Venla na tiskové konferenci. Baerkeho děda za klub v minulosti hrával, dodnes bydlí přímo ve městě.

Podepsání jednoročního mimina zní opravdu vtipně. Přesto Venlo udělalo dobrý tah. Malý klučina, který sotva začal mumlat první slůvka, to podle záběrů na videu s balonem opravdu umí.

Arsenal, který doteď čelil posměškům, že si zavazuje smlouvami mladé hráče, má teď zdatného nástupce. Kontrakt s osmnáctiměsíčním miminem je rekordem, který by klidně mohl aspirovat na zapsání do v Guinessovy knihy rekordů...

S nizozemským celkem VVV Venlo podepsalo smlouvu jednoroční mimino
S nizozemským celkem VVV Venlo podepsalo smlouvu jednoroční mimino


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud