4. srpna 2013 • 18:13

Ronaldo čaroval v zámoří: Gólem a asistencí zničil Everton

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cristiano Ronaldo chce brát skoro deset milionů korun týdně. Jestli vedení Realu Madrid váhalo, zda nabídnout Portugalci královský plat, po přípravném zápase s Evertonem v zámoří už je asi rozhodnuto. Bílý balet utančil soka z Premier League 2:1 a CR7 se pod výhru podepsal gólem a asistencí.



Nová sezona je tu, ale obrázek je pořád stejný, nic se nezměnilo. Cristiano Ronaldo v dresu Realu září dál a dál. Portugalský křídelník potvrdil báječnou formu i na zámořském turné.

První hvězdná chvilka značky CR7 přišla v 16. minutě, kdy si Ronaldo zaběhl za obranu. Míč mu sice trochu utekl, stihl však u něj být dřív než gólman Evertonu. S lehkostí jej obešel a pravačkou pohodlně poslal míč do prázdné branky. Fanoušci šíleli nadšením.

VIDEO: Podívejte se na kouzla Cristiana Ronalda v zámoří

Po půlhodině hry se proměnil Ronaldo v asistenta. Tentokrát utekl Cristiano Ronaldo po levé straně a ideálně přihrál Özilovi, jenž skóroval do prázdné branky. Ani tentokrát se Portugalec nenechal vyhecovat k bujarým oslavám, na tváři mu pohrával lehký úsměv. Bylo jasné, že tenhle chlapík se fotbalem hodně dobře baví. A také si jím hodně dobře vydělává…

Portugalec Cristiano Ronaldo je nesmírně populární i v zámoří. Fanoušci chtěli od hvězdného Portugalce podpis na triko i míč.
Portugalec Cristiano Ronaldo je nesmírně populární i v zámoří. Fanoušci chtěli od hvězdného Portugalce podpis na triko i míč.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud