31. ledna 2019 • 04:50

Konec přestupů se blíží: 5 hráčů, kteří by ještě mohli změnit dres

Autor: krm
Vstoupit do diskuse
0
  • Zajímaví a žádaní fotbalisté, kteří mohou přestoupit do jiného klubuZajímaví a žádaní fotbalisté, kteří mohou přestoupit do jiného klubuFOTO: Koláž iSport.cz

    Čas na posilování se neúprosně chýlí ke konci. Kluby z předních evropských lig mají posledních několik hodin na doplnění svých kádrů. S koncem ledna se zimní přestupové okno uzavře v Anglii, Španělsku, Itálii i Německu. Kteří hráči by na poslední chvíli ještě mohli změnit dres? Britský server Sky Sports vybral pět fotbalistů, jejichž přesun je pravděpodobný. Přestupy sledujte ONLINE ZDE>>>

  • Ivan Perišič (Inter Milán)

    Zájemce: Arsenal
    Ligová bilance v aktuální sezoně: 18 zápasů/3 góly

    Devětadvacetiletý chorvatský záložník kroutí v Interu čtvrtou sezonu, jeho produktivita ale v probíhajícím ročníku není optimální. Vstřelil jen tři góly, za výrazně lepšími čísly z minulosti zaostává. Pomoct by mu proto mohla změna působiště, zájem údajně má Arsenal. Jenže je tu problém… Zatímco londýnský klub preferuje hostování s opcí, Inter by Perišiče nejradši rovnou prodal.

    Ivan Perišič by z Interu Milán mohl zamířit do ArsenaluFoto ČTK/AP

    Přestupy sledujte ONLINE ZDE>>>

  • Maxi Gomez (Celta Vigo)

    Zájemce: West Ham
    Ligová bilance v aktuální sezoně: 19 zápasů/9 gólů

    Uruguayský střelec na sebe výrazně upozorňuje ve španělské lize, za uplynulý rok a půl nasázel v barvách Celty Vigo šestadvacet gólů. Podle zdrojů Sky Sports je teď velmi blízko jeho přesun do West Hamu. Desátý celek Premier League je prý ochotný zaplatit 43 milionů liber (1,28 miliardy korun), což je hodnota výstupní klauzule v Gomezově smlouvě.

    Útočník Celty Vigo Maxi GomezFoto Profimedia

    Přestupy sledujte ONLINE ZDE>>>

  • Olivier Giroud (Chelsea)

    Zájemce: ?
    Ligová bilance v aktuální sezoně: 18 zápasů/1 gól 

    Rychle pryč?! Možná takhle francouzský útočník aktuálně uvažuje o dalším působení v Chelsea. Během dosavadního průběhu sezony totiž jen paběrkoval, do zápasů často naskakoval až na konci ze střídačky a v Premier League dal jediný gól. Teď mu navíc přibyla výrazná konkurence, když londýnský klub přivedl na hostování Gonzala Higuaína. Giroudovi v létě končí smlouva a už se nechal slyšet, že by se nebránil ani návratu do Francie.

    Útočník Chelsea Olivier Giroud lituje neproměněné šanceFoto Reuters

    Přestupy sledujte ONLINE ZDE>>>

  • Youri Tielemans (Monako)

    Zájemce: Leicester
    Ligová bilance v aktuální sezoně: 20 zápasů/5 gólů

    Jednadvacetiletý belgický záložník jasně vyčnívá v bídě, do které Monako v současném ročníku zapadlo. Vždyť tradiční francouzský klub je v Ligue 1 předposlední a čeká ho drsný boj o udržení elitní soutěže. Ovšem Tielemans u toho už možná nebude. Zájem o jeho služby má Leicester a nezdráhal by se vysázet částku kolem 20 milionů liber (593 milionů korun). Sám fotbalista s ohromným příslibem do budoucna by se přestupu do Premier League údajně nebránil.

    Youri Tielemans už v jednadvaceti letech patří ke klíčovým hráčům MonakaFoto Reuters

    Přestupy sledujte ONLINE ZDE>>>

  • Javier Hernandez (West Ham)

    Zájemce: Valencia
    Ligová bilance v aktuální sezoně: 16 zápasů/4 góly

    Třicetiletý Mexičan má za sebou pestrou kariéru. V minulosti hrál za Manchester United, Leverkusen a během půlročního hostování v Realu Madrid si vyzkoušel i španělskou La Ligu. Tam by teď mohl zamířit znovu. Britská média takřka celý leden píší, že o hráče přezdívaného „Chicharito“ se intenzivně zajímá Valencia. Hernandez není ve West Hamu spokojený se svým vytížením, jeho přestupu by navíc nahrával i zmíněný příchod Gomeze.

    Javier Hernandez je podle všeho na odchodu z West HamuFoto Reuters

    Přestupy sledujte ONLINE ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud