24. srpna 2019 • 04:40

Stramaccioni zuřil na tiskovce kvůli tlumočníkovi: Tohle je sabotáž!

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Premiéru v íránské lize si rozhodně představoval líp. Bývalý kouč Sparty Andrea Stramaccioni prohrál jako kouč týmu Esteghlal na hřišti Machine Sazi 0:1 gólem v poslední minutě nastavení. Na tiskové konferenci se ale rozčílil nejen kvůli výkonu, ale také pro přístup místních pořadatelů. Ti mu totiž nedovolili během zápasu mít s sebou tlumočníka na lavičce.



Po ultimátu pro vedení klubu ohledně příchodu vyhlédnutých posil nakonec Andrea Stramaccioni v Esteghlalu zůstal, jenže první ostrý zápas se jeho týmu nepovedl. Na hřišti outsidera dohrávali jeho svěřenci o deseti a v páté minutě nastavení inkasovali rozhodující gól.

Italský trenér tomu všemu přihlížel bez tlumočníka a právě to ho na pozápasové tiskové konferenci rozčílilo. „Když vás v prvním zápase odstřihnou od tlumočníka, co to je? Sabotáž? Ale víte, co? Já se nevzdám, ale to co se stalo dneska, v tom není absolutně žádný respekt vůči mně a mé profesi,“ křičel, zatímco se v tu chvíli už znovu přítomný překladatel snažil přeložit jeho výtky do perštiny.

„A víte proč se nevzdám? Pro fanoušky! Ti jsou v Esteghlalu velmi dobří. Fantastičtí fanoušci! A v tomhle není žádný respekt. Gratuluju Machine Sazi a to je všechno. Děkuju mockrát,“ zvednul se ze židle, odešel a nepočkal na otázky.

Stramaccioni podepsal v íránském velkoklubu dvouletou smlouvu teprve 13. června, Esteghlal je jeden z největších klubů v Íránu, tamní ligu vyhrál osmkrát, ale naposledy před šesti lety. Před nástupem bývalého kouče Sparty skončil dvakrát třetí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud