15. srpna 2022 • 13:34

Češi v Persiji: první gól pro Krmenčíka, Kúdela vyrovnal smolným vlastencem

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už hrají všichni tři. Michael Krmenčík, Ondřej Kúdela i Júsuf Hilál po letním odchodu ze Slavie tvoří osu týmu Persija Jakarta v indonéské lize. O víkendu skórovali oba Češi během pár minut, bohužel každý do jiné branky, a tak si Persija z předměstí Jakarty veze jen bod.



Důrazný a jistý v zakončení. Tak si Michaela Krmenčíka pamatují především v Plzni, ve Slavii se příliš nepředvedl. První soutěžní gól v novém dresu dal po jednozápasové pauze ve čtvrtém kole indonéské ligy.

Na stadionu týmu Persikabo 1973 v regentství Bogor na předměstí Jakarty se zaskvěl na konci prvního poločasu. Ve správnou chvíli agresivně vstoupil do domácí rozehrávky a mezi stopery si našel cestu až na hranici vápna. Za střelou přesně k tyči se gólman jen ohlédl, to už se český střelec radoval s menšinou ze 13 tisíc fanoušků.

O chvíli později ale jásala i většina, bohužel opět po brance s českým podpisem. Dvouminutové nastavení už v tu dobu uběhlo, ale domácí ještě stihli rozehrát rohový kop. Ondřej Kúdela sice první centr odvrátil, jenže pouze na hranu vápna k domácímu záložníkovi Roni Sugengovi, jeho střelu si český stoper srazil za záda vlastního brankáře.

Jeden vlastní gól už si Kúdela v Indonésii dal, to ale bylo v přípravě a navíc ho ve stejném zápase napravil brankou z penalty, tentokrát už žádný další gól nepadl a Persikabo remizovalo s Persijí 1:1. Kúdela s Júsufem Hilálem odehráli celý zápas, Krmenčík střídal v 70. minutě. Persija je po čtyřech kolech s pěti body osmá.

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud