13. října 2011 • 05:00

Šílený fotbalista v krajském přeboru: Zkopal soupeře do bezvědomí?

Autor: Petr Žaloudek
Vstoupit do diskuse
18
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podle hostí došlo na kung fu, kopání do hlavy a napadení fanoušků, podle domácích se nic nestalo a naopak fanynka soupeře napadla brankáře deštníkem. Skandální závěr sobotního utkání středočeského přeboru Nové Strašecí – Louňovice (0:1) provází mnoho otazníků.



Foto 

Jisté je to, že zasahovala policie, kapitána vítězů odvezla sanitka a domácí hráč je podezřelý z trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví.K brutálnímu incidentu mělo dojít po ukončení zápasu, který pro favorizované domácí neskončil příznivým výsledkem.

„Když rozhodčí odpískal konec, sesypali se kolem něj domácí, přičemž Ducár ho trefi l balonem do hlavy. Po uvolnění průchodu do kabin vyběhl tentýž hráč za naším kapitánem Trávníkem, chytil jej do kravaty a dvakrát ho kopnul zespodu do hlavy a potom ho hodil do mříží,“ řekl sekretář Louňovic Petr Šusta Deníku s tím, že Trávníkovi zapadl jazyk.

Trenér Strašecí Miloslav Mrázek ale viděl celou situaci úplně jinak. „Jde pouze o tvrzení hostů. Ducár byl v době údajného útoku na hřišti s rozhodčím. Nikdo z nás neviděl, proč se hostující hráč při odchodu do kabin svalil. Prý utrpěl lehký otřes mozku, ale to se mu mohlo stát kdykoliv během utkání,“ tvrdí Mrázek.

Pro jeho verzi hovoří i to, že o bitce není ani zmínky v zápisu o utkání. Nic tedy neviděli rozhodčí ani delegát. „Hosté si všechno vymysleli. Naopak jsem viděl, jak hostující fanynka mlátí deštníkem po hlavě našeho kapitána Kuta,“ dodal kouč domácích.

Který z popisů události je pravdivý, teď vyšetřuje policie. Podle vzkazů na internetových fórech klubů se však zdá, že Ducár protihráče skutečně napadl. A údajně to nebylo poprvé.

„Teda pánové, vy jste se zase vyznamenali! Ostuda pro celé naše město, běžte se vycpat!“ stojí v jednom z příspěvků na stránkách Strašecí. „Doufám, že tohle neututláte jako před časem v Litoli a konečně už to odnese ten váš slavný Ducár,“ doplňuje ho další.

Vstoupit do diskuse
18

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud