16. října 2020 • 21:15

iSport podcast: Proč byl zadržen Berbr? Změní se teď český fotbal?

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
7
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbal si dokázal, že už umí zastínit ledacos, tentokrát aspoň na chvíli přehlušil i vrchol koronavirové pandemie. V průběhu turbulentního pátečního dne byl zadržen místopředseda FAČR Roman Berbr. Policie provedla razii v sídle FAČR a Plzeňského krajského fotbalového svazu a obvinila celkem 20 osob v kauze, která se týká úplatků rozhodčích v nižších ligách. O co v celém případu jde, kdo je mezi obviněnými a jaké jsou další podrobnosti kauzy? Proč se aféra točí okolo Slavoje Vyšehrad a Romana Rogoze?



Proč byl de facto nejmocnější muž českého fotbalu zatčen a co to znamená pro český fotbal? Koho se kauza týká a jaké jsou její další podrobnosti? Znamená to zemětřesení, které může dočista změnit fotbalové prostředí? Tomu všemu a dalším tématům se věnuje speciální živé vysílání iSport podcastu, ve kterém jste se mohli ptát redaktorů deníku Sport Štěpána Filípka a Ondřeje Škvora. Moderuje Martin Vait.

Všechny díly iSport podcastu najdete na iSport.cz/podcasty a ve všech podcastových aplikacích včetně Apple Podcasts nebo Spotify, jako i na YouTube kanále deníku Sport.

0:00 O co jde v nové korupční aféře? Proč se točí okolo Vyšehradu a Rogoze?
13:15 Proč byl zatčen Berbr? Jaký má vztah s Rogozem? Má v případu roli i Chovanec?
27:55 Má policie důkazy kromě odposlechů? Proč nebyl Berbr v minulosti stíhán?
36:09 Bude mít Berbr svého nástupce? Změní se český fotbal?

Vstoupit do diskuse
7

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud