18. října 2015 • 17:20

Ostuda na hokeji! Opilí fotbaloví chuligáni narušili zápas Slavie

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nepochopitelný nepořádek nadělali v sobotním utkání hokejové WSM ligy mezi Benátkami a Slavií fanoušci fotbalové Slavie, kteří se vraceli z utkání v Jablonci. Během zápasu totiž vypustili hasící přístroj a zahalili dýmem celou krytou halu. "V zásadě jsme rádi za podporu fotbalových fanoušků, ale rozhodně se nám nelíbí, co někteří jedinci předvedli na utkání v Benátkách. Bylo to úplně zbytečné," zlobil se na opilé jedince šéf fanklubu hokejové Slavie Michael Tomeš.



Fotbaloví fanoušci se vraceli z utkání v Jablonci, kde Slavia remizovala 0:0. Několik z nich se rozhodlo podpořit hokejovou Slavii, která hrála v Benátkách. Pár z nich, silně posíleni alkoholem, během utkání vypustili hasící přístroj. "V tak malé hale, která je spíš tréninková, než pro diváky, je něco takového, jako je odpálení hasičáku nebo jakékoliv používání pyrotechniky dost šílené," nechal se slyšet Tomeš.

Za podporu fotbalových fanoušků je přitom hokejový fanklub rád. "Buď ti lidé chtějí podporovat Slavii a to znamená, že ji fandí a povzbuzují, ale nepokazí zápas tímhle způsobem. To nám hodně vadí. Je to však naštěstí čistě záležitost několika jedinců, nikoliv celé skupiny," dodal šéf hokejových fanoušků.

Tribuna Sever na hokeji v Benátkách po utkání s Jabloncem - první ochutnávka...

Posted by Tribuna Sever on 17. říjen 2015

Fotbaloví chuligáni se pak chlubili i na facebookové stránce Tribuny Sever, kam z celého incidentu vložili video. A od některých svých fanoušků sklidili kritiku i tam. "Myslel jsem, že když TS (Tribuna Sever, pozn. red.) přijede, tak to bude hukot. To sice byl, ale jen pár minut. Někteří ožralové tam udělali pěknou ostudu... Škoda, že pak přestali fandit, možná bychom ještě vyrovnali," napsal pod videem jeden z fanoušků.

Rozhodčí musel hru přerušit, nehrálo se asi deset minut. A to se pochopitelně nelíbilo ani samotným hokejistům. „Není to nic příjemného. Oni si tam sice pustí nějaké svoje kraviny, ale my hrajeme. Ta desetiminutová pauza je prostě znát, takže nic příjemného to není, ale my s tím taky nic neuděláme, zkrátka jsou takoví,“ nechápal benátský útočník Daniel Miškovský. Slavia v Benátkách nakonec prohrála 1:3.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud