Ondřej Kuchař
13. února 2018 • 14:33

Všechno nejlepší, Jardo! Jágr dostal dort od fanynky, narozeniny neutajil

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejraději by nic neslavil. Jenže den svých narozenin Jaromír Jágr utajit nedokáže. Číslo 46 bude do kolonky věku zapisovat už od čtvrtka 15. února. První gratulace se mu však dostalo už o dva dny dřív. A hodně nečekané. Po úterním dopoledním tréninku na něho totiž v kladenské tréninkové hale čekala s překrásným třípatrovým dortem jeho obdivovatelka. „Je to hezký, nečekal jsem to,“ usmíval se Jágr v následném rozhovoru pro iSport.cz.



Na úterní trénink se kladenští Rytíři přesunuli z hlavního stadionu do vedlejší menší tréninkové haly. Nechyběl ani Jaromír Jágr. Po hodinovém drilu si klasicky přidával ještě několik individuálních cviků navíc. Až nakonec na ledě nezbyl nikdo jiný.

Pak sám usedl na střídačku, sundal si brusle a obul pantofle. Po cestě do šatny na něj však ve vestibulu haly čekalo překvapení. Fanynka s třípatrovým narozeninovým dortem, na jehož vrcholu se tyčila brusle. Nechyběl ani znak Kladna a Jágrovo jméno. „Chtěla bych vám popřát k narozeninám. Dort je váš, pokud se se mnou vyfotíte,“ smála se žena, která ve stejný den bude slavit jmeniny.

Jaromír Jágr dostal od fanynky k narozeninám třípatrový dort
Jaromír Jágr dostal od fanynky k narozeninám třípatrový dort

S fotkou samozřejmě oslavenec neměl problém. Byl v dobrém rozmaru. Šestačtyřicáté narozeniny oslaví za dva dny. I když tedy žádnou oslavu nechystá. „Dneska už je třináctýho? To teda letí,“ kroutil hlavou. „Nikdy jsem nebyl fanoušek oslav. Snažím se to nějak tajit, i když to moc nejde. Slavím jen Vánoce, to je asi jediné. Byl bych rád, kdyby si na to nikdo nevzpomněl a 15. únor byl pro mě úplně stejný jako šestnáctý nebo sedmnáctý,“ dodal.

Žádnou velkou akci s fanoušky tedy neplánuje. „Pro mě ten den opravdu nic neznamená. Jen budu jako každý na světě o dva dny starší. Jinak opravdu nic,“ opakoval.

I tahle spontánní akce jedné fanynky ukazuje, jak moc Jágr pro Kladno znamená. A další spousta přání ještě v dalších dnech určitě přijde. Jako dárek by si přál nejvíc tříbodové vítězství v zítřejším duelu se Slavií. Zápas, který je už nyní vyprodaný, začne v 18 hodin.

Jágr po návratu "domů": Náš výkon byl hrozivý, musíme se z toho dostat
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud