17. března 2020 • 13:02

Slavia je bez trenéra. Říha mladší skončil v klubu po dvou letech

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na novou sezonu si vedení hokejové Slavie bude muset hledat nového trenéra. Na lavičce Pražanů totiž skončil Miloš Říha mladší, jemuž uplynul dvouletý kontrakt a na pokračování se nedohodl. Klub o konci osmatřicetiletého kouče s reprezentačními zkušenosti informoval na webových stránkách.



Syn reprezentačního trenéra Miloše Říhy vedl Slavii ve dvou sezonách. Během prvního ročníku skončil s mužstvem jedenáctý a bez účasti v play off. V následující sezoně (již skončené) se probojovali do předkola vyřazovací části Chance ligy, kterou však předčasně ukončila šířící se pandemie koronaviru. 

Při svém angažmá ve Slavii se Říha dostal i do národního týmu a po boku svého otce se zúčastnil všech reprezentačních akcí včetně světového šampionátu ve Slovensku. Po minulém ročníku byl bývalý kouč Pardubic či Litoměřic oficiálně představen jako asistent trenéra. Že se v této funkci podívá na šampionát ve Švýcarsku, je momentálně velice nepravděpodobné. Mezinárodní hokejová federace totiž turnaj zřejmě zruší také kvůli nákaze COVID-19.

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud