12. listopadu 2020 • 07:00

Kladno má nového generálního partnera. Podporuje i reprezentaci

Autor: iSport.cz, kal
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kladenský hokej získal do minimálně následujících čtyř let silného spojence. Novým generálním partnerem Rytířů Jaromíra Jágra se stala společnost Kaufland. Týmu má zajistit větší stabilitu a hlavně pomoci k návratu do Tipsport extraligy, který Středočeši myslí opravdu vážně. Mezinárodní obchodní společnost, která podporuje rovněž hokejovou reprezentaci, pomůže klubu i s mládeží.     



Do budoucna mají kladenští Rytíři o motivaci postaráno. Se ziskem nového generálního partnera v podobě Kauflandu mohou vyhlížet stabilnější ročníky, které by po postupu z první ligy, kterému má pomoct i Tomáš Plekanec, strávili rádi v české nejvyšší soutěži. „Každá podpora klubu je důležitá a partnerství s předním obchodním řetězcem je pro nás velice významné. Generální partner nám může výrazně pomoci s postupem do extraligy,“ řekl Jaromír Jágr v tiskové zprávě. 

Klubový boss také prozradil, že v případě postupu mezi elitu bude Kaufland za Kladnem stát minimálně čtyři roky. V nelehké době poznamenané koronavirem je zisk silného sponzora pro Rytíře a rozvoj mladých nadějí opravdu vítanou pomocí. Generálního partnera neměli čtyři roky. 

„Klub má k tomuto obchodnímu řetězci blízký vztah už delší dobu. Nejen kvůli projektům, na kterých se podílel Jaromír Jágr, ale třeba i díky pomoci, kterou poskytl klubový nadační fond Knights Foundation kladenské pobočce během první vlny pandemie koronaviru,“ řekl Lukáš Jůdl, tiskový mluvčí Kladna. 

Kladno se tak přidává k české hokejové reprezentaci mužů, žen, mládežnickým výběrům a para hokejistům. Všechny tyto subjekty (mimo jiné i projekt Pojď hrát hokej) již Kaufland podporuje. Partnerství má známý obchodní řetězec vyřízené i s Tipsport extraligou. „Spolupráce s Rytíři je pro nás atraktivní v tom, že chceme pomoci tradičnímu hokejovému klubu k návratu mezi elitu. Víme, jaké úsilí vynakládá legendární Jágr a jeho tým pro to, aby se to povedlo. Jsme přesvědčeni, že Kladno by mělo patřit do extraligy,“ uvedl jednatel společnosti Oliver Gschwendtner. 

Rytíři Kladno Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
4
Aktuální zápasy
Články odjinud