15. prosince 2011 • 11:20

Sedinové jsou ségry, zní z Chicaga. Máš inteligenci ptačího zrna, vrací sok

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÁLKA SLOV V NHL - Zámořská NHL naplánovala na příští sezonu naprosto nový herní formát, ze dvou konferencí se rozhodla udělat čtyři. Jedním z důvodů bylo i více setkání jednotlivých týmu v konferencích a tím zvýšená rivalita klubů. Jsou ale i kluby, kde nevraživost funguje spolehlivě už teď, například v Chicagu s Vancouverem. "Bratři Sedinové? Jsou to spíš sestry," řekl pro WGN Radio útočník Dave Bolland.



Tohle nepřátelství se táhne už pár let. Napomohlo mu především to, že oba kluby se během tří posledních sezon vždy potkaly v play-off. A ve vypjatých utkáních zámořské ligy si věru mnoho nových přátel nenaděláte.

Vodu do ohně teď ještě přilil svými výrazy pro americkou radiovou stanici Dave Bolland z Chicaga. "Ve Vancouveru je hodně divných týpků. Když tam jsme, radši se moc venku nezdržujeme a snažíme se z toho města co nejdříve vypadnout," vysvětlil bez okolků pětadvacetiletý Kanaďan.

Na další otázku, které z hráčů kanadského týmu nemá rád odpověděl také velice jasně. "Nesnáším je všechny," řekl opět s klidem Bolland. 

A pravděpodobně nejhůře to odnesli poslední dvě vítězové kanadského bodování ligy, bratři Sedinové. "Za nás by hrát nemohli, nepustili bysme je do našeho týmu. A pořád bysme jim říkali sestry. Podle mě pořád ještě spí na dvoupatrovém lůžku, starší dole a mladej nahoře."

S reakcí na dané výroky přispěchal trenér Vancouveru Alain Vigneault. "Tyto názory dokazují, že Bolland má inteligenci ptačího zrna a ksicht na který se může dívat jenom jeho matka," vrátil do Chicaga úder Vancouverský kouč.

Poslední lednový den čeká tyto dva soupeře další bitva, rozhodně si jí nezapomeňte naladit. Bude stát za to.

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud