13. května 2012 • 17:10

Židlického šokovalo bučení fanoušků Flyers, když byl zraněný

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Dostal ostrou ránu, hlavou letěl do mantinelu. A když se obránce Devils Marek Židlický zvedl, schytal to znovu. Tentokrát od fanoušků Philadelphie, kteří ho za odjezd z ledu odměnili bučením. Český mistr rozehrávky byl touto reakcí po rozhodujícím duelu sérii s Flyers hodně zklamaný.



Nedohrál třetinu, musel vynechat trénink. Náraz do hrazení ho stál zdraví. Ale víc než samotný zákrok štvalo Marka Židlického nenávistné chování tribun. Že bude kvůli zranění za padoucha, to nečekal. A neměl pro to pochopení.

„Je to neuvěřitelné, nevím, proč bučeli,“ zlobil se produktivní zadák New Jersey. „Lidi by si měli uvědomit, že hrajeme hokej. Hru. Že nejde o život. Nikdo přeci nechce vidět něčí zranění. Nejde o to, jestli jsem to já, nebo někdo jiný,“ přemýšlel.

„Flyers mají skvělé fanoušky, ale měli by si srovnat, jaké jsou životní priority. Chápu jejich frustraci z průběhu utkání, ale pořád je to jen sport,“ pokračoval. Teď už je mu lépe, těší se na další kolo bojů o Stanley Cup. Jeho mužstvo čekají Rangers.

„Po delší době si zase užívám trénink, ulevilo se mi od bolesti. Jsem ve finále konference, to je naprosto skvělé,“ těšil se pětatřicetiletý hokejista na nadcházející bitvu. „Myslím, že máme hodně sebevědomí, jsme připravení,“ varoval nadcházející soky.

O svém zranění moc mluvit nechtěl. „Nikdo je v play off nerozebírá. Já můžu jenom potvrdit, že nešlo o otřes mozku. Měl jsem problémy se svalem, ale už je to v rámci možností dobré,“ uzavřel své povídání pro web www.nj.com.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud